«Rekruttdamene» tapte - nå skal de øve seg til veteran-NM

Marita Raustein Larsen  scorer her ett av sine tre mål i lokaloppgjøret mot Mastra.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

HÅNDBALL: – Vi hang godt med i første omgang, men siste omgang slet vok litt mer, det kan ha med konisen å gjøre, humrer Charlotte Nilsen Løland.

Da har hun og damene avsluttet lokaloppgjøret for Randaberg 2 mot Mastra, et realt lokaloppgjør altså.

Det var et oppgjør som inneholdt litt av hvert, blant annet en jevnspilt førsteomgang. Randaberg scoret det første målet da Janne Wessel Sande traff mellom stengene, men fra det og ut kampen så var det Mastra som ledet.

Etter en bra førsteomgang fra hjemmelaget så var det gjestene som ledet 13–10 etter de første 30 minuttene av kampen.

I andre omgang ble det noe vanskeligere for hjemmelaget. Mens noen satt på tribunen med strikketøyet, kunne man få med seg at gjestene stakk fra mer og mer.

Randaberg havnet rett og slett bakpå med en del mål. Charlotte Løland scoret for Randaberg og reduserte til 11–13, men fra det og inn ble det rett og slett for mange bom og noe tynnere bakover.

Mastra som for en stor del består av yngre spillere dro i fra mer og mer. RHK-damene pyntet litt, men til slutt ble det strengt tatt utklassing. Mastra vant kampen 29–17.

Mastra og Randaberg 2 barket sammen til lokaloppgjør, hvor det var tøffe tak.

Randaberg-damene har spilt 16 kamper og står oppført med kamp mot Sola 4 i siste serierunde. Laget skulle også spilt kamp i helgen som var, men klarte ikke å stille lag mot Åkra.

– Vi er veldig godt fornøyd med sesongen vi har hatt. Vi har en kamp igjen, mot Sola hvor vi skal kjempe med nebb og klør. Vi har vunnet to kamper og har spilt en uavgjort, så det er veldig bra - for det er mange år siden det skjedde sist. I tillegg til dette så har vi sett av vi har spilt jevnt med flere av lagene vi har tapt for - så alt i alt veldig bra. Nå skal vi stå på og ikke minste legge oss i «hardtrening, for i oktober er det veteran-NM vi øver oss til.

Under ser du statistikken fra kampen, målscorere, mål på straffekast og utvisninger/2 minutter

Nr Spiller Mål7M mål2 min
1 Alice Johannessen-hole
2 Turid Reiersen 2
3 Marita Raustein Larsen 1 2
6 Karoline Westad Gytre 2 1
8 Janne Wessel Sande 1
11 Hilde Svangtun Helland
12 Therese Hansen
14 Maren Harestad
18 Stina Svalland Sande 3 1
19 Kristine Kleggetveit Amundsen
21 Charlotte Nilsen Løland 1
23 Pia Marie Øxnevad
27 Cecilia Lopes Haarr 2 2 1
Total 12 5 2
Publisert: