FOTBALL: Randaberg slo tilbake etter tapet mot Riska i forrige kamp, for tirsdag kveld ble det 2–1 seier mot Eiger.

– Dette var herlig - og bare det at vi slår tilbake etter kampen mot et så bra lag som Eiger er sterkt, sa RIL-kaptein Marius Naustdal Storevik etter kampen.

Begge målene til Randaberg kom i første omgang, i løpet av fire minutter. Markus Eik scoret begge etter henholdsvis 14 og 18 minutters spill.

– I dag viser vi at vi at dette laget kan hamle opp med alle. Jo, Eiger manglet et par spillere, men vi er i dag et bedre lag enn dem, slår kapteinen fast.

Det har han da også rett i. Eiger skapte lite i den første omgangen, men satte keeper-debutant Sondre Liahagen Kolnes på prøve en gang. Den tok han på strak arm.

I andre omgang var det ikke ulikt første omgang, men gjestene fra Eigerøy var kanskje litt vassere, men skapte ikke all verden, ikke før laget reduserte på et fin plassert skudd.

Øyvind Garpestad reduserte etter 58 minutter, men mer enn det ble det ikke. Randaberg vant fortjent 2–1 og henger med blant de bedre lagene i divisjonen.

Randaberg noterte seg for flere gule kort underveis. Elias Christiansen, Vegard Meling Nesse, Jesper Mikkelsen, Marius Eik og Vegard Solstrand Ludvigsen fikk gule kort.

Elion Shatri fikk gult hos gjestene. Ca 100 tilskuere så kampen.