NM-suksess for flere lag fra Randaberg

NM i sandvolleyball er for gutter og jenter, og i dag startet guttene sin turnering.

Flere spillere fra Randaberg er med i NM, sandvolleyball i Oslo.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

SANDVOLLEYBALL: Det spilles NM og de gjør det godt flere av lagene fra Randaberg.

Sandvolleyball er en populær idrett og det viser også godt igjen her i Randaberg, for rekrutteringen er for tiden meget bra.

Flere gutter fra Randaberg er med under NM som spilles i Oslo. I den første kampen til August Bø og Sean Veselovsky ble det en enkel 2–0 seier mot Martin Lindal-Madsø og Eirik Louis Slettahjell fra Oslo Volley. Settsifrene var to ganger 21–9.

I samme pulje spiller også et annet lag fra Randaberg. Oscar Byberg Thorstvedt og Diego Bottazin vant 2–0 mot et lag fra Oslo Volley etter settsifrene 21–8 og 21–13.

Det samme laget møttes så i neste kamp. August Bø og Sean Veselovsky, et rent klubboppgjør der altså.

Det ble spilt tre sett, for først vant Bø/Veselovsky 21–15, før Byberg Thorstvedt/Bottazin vant det andre settet 21–14. Dermed lå det spenning i luften i det tredje og siste settet. Jevnt var det også, men Bottazzin/Byberg Thorstvedt hadde maginene med seg i de siste ballvekslingene og vang settet knepent 15–13.

Begge lag spiller kamper senere i dag.

Diego Bottazzin og Oscar Byberg Thorstvedt i aksjon i NM.
Aurora Kolnes Brimsø har en seier og ett tap, men skal spille 32 dels finale.

For jentene har vært blanda drops i dag, så langt. Aurora Kolnes Brimsø/Malin Brynjelsebn spilte mot et par fra klubben Strand/Ulv, men måtte se seg slått i to strake sett. Settsifrene var her 21–5 og 21–13.

Med tap er laget med videre, men skal inn i 32 dels-finale i ettermiddag.

For Hermine Fossmark og makker Nora Halgunset (Asker) gikk det langt bedre. I to sett viste de bra takter og vant 2–0 etter 21–7 og 21–14. Dermed er laget klare for 16 dels-finale senere i dag.

Hermine Fossmark i aksjon under NM. Senere i dag skal hun og makker spille 16 dels finale.
Nicolai Bø Nilsen, Randaberg, spiller U19, sammen Med Herman Nilsen Byberg, fra Risør IL.

Det spilles NM i flere klasser. Nicolai Bø Nilsen, Randaberg, spiller U19, sammen Med Herman Nilsen Byberg, fra Risør IL.

Laget spilte i går to kamper, hvor den første endte med 2–0 seier mot et lag fra Tønsberg. I gårsdagens andre kamp ble det 0–2 tap da de møtte et lag som kanskje er favoritter, Jonah Andre`Lyngaas Kjemperud fra Vikersund/Jonah Utvik fra Torvastad. Her vant sistnevnte lag 21–6 og 21–10.

Førstnevnte spiller er sønn av tidligere Randaberg-spiller og sandvolleyballspiller Jørre Kjemperud.

I G19 klassen er også Randaberg representert. Lars Starheim spiller sammen med Ludvig Spikkeland (Austrått). I går ble det 2–0 seier i første kamp, mens det senere på dagen ble 1–2 tap. I kveld spiller paret 16 dels finale mot et lag fra Førde.

Se bilder fra NM, bilder fra Heidi Byberg, Stian Kolnes og Stig Petter Thorstvedt

Publisert: