FOTBALL: Regnværet skal etter hvert erstattes med fotball på kunstgrasbanen ved Randaberg stadion i kveld.

Første serierunde ble en nedtur for trener Martin Hestvik og hans spillere. 0–3 tapet mot SIF skal imidlertid være glemt når laget møter EIK-rekruttene i kveld.

– Det er klart vi var skuffet, men dette er en ny kamp og en ny mulighet for oss. Det ligger an til et keeperbytte til kveldens kamp, men det er ikke fordi Trym gjorde en dårlig jobb i serieåpningen, men fordi vi har det fryktelig jevnt på keeperplassen.

Tabellen etter den første serierunden. Foto: Skjermdump

Hestvik forteller også at det ligger an til andre endringer på laget, som at Glenn Ivan Pedersen dyttes fram fra midtstopper til spiss igjen.

– Så får vi se hva lag EIK stiller med, A-laget deres spilte og vant mot Ulf Sandnes senest i går kveld, så jeg tviler på at de stiller veldig sterkt i kveld, men det får vi ta når vi ser det.

– Hvordan ser du for deg kampbildet?

– Det får vi se på, men vi må uansett like bort dumme feil som er gjort tidligere og få det første målet slik at vi kan få litt arbeidsro. Krigen på banen må vinnes. Klarer vi å senke skuldrene nok så vet vi også at laget er godt nok til å ta tre poeng i kveld.

Jonas Antonio Halsne fra Randaberg skal denne sesongen spille for EIK.

Til kampen kunne det også bli en spiller fra Randaberg på motstander EIK 2. Jonas Antonio Halsne har skrevet amatørkontrakt med klubben, og spilte treningskamp mot Sandnes Ulf i går kveld. Men, troppen viser at han ikke er med.