Stiller noe redusert i lokaloppgjør mot VBK

Glenn Ivan Pedersen er en av flere spillere som ikke er med når Randaberg spiller mot VBK i kveld.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

LOKALFOTBALL: I kveld er det lokaloppgjør i 4. divisjon, for Randaberg tar turen og spiller borte mot Vardeneset.

Randaberg har hatt en bra start på sesongen og står med 9 poeng etter fire kamper. Tre strake seire på rad er sterkt, men i kveld får laget en vanskelig oppgave med å ta fire på rad.

Vardeneset er motstander på bortebane - og det i en kamp hvor Randaberg kommer til å mangle flere spillere.

– Ja, det er riktig og det er snakk om 4–5 spillere som ganske sikkert ville ha startet kampen. Nå er det imidlertid slik at vi har en bred tropp denne sesongen og at vi derfor skal stille et slagkraftig lag mot VBK, sier trener Martin Hestvik før kampen.

Noen flere bilder ser du under

En av spillerne som ikke skal være med er tidligere VBK-spiller Glenn Ivan Pedersen som står med tre mål på de fire første kampene.

– Vi forventer en tøff kamp - og Vardeneset virker å ha kommet bra i gang etter en litt trå start. Det er og har alltid vært spesielt med kampene mot VBK, det er vår nærmeste nabo og kamper begge lag har veldig lyst til å vinne. I tillegg har det vært en del spillere innom begge de to klubbene - noe som også setter en ekstra spiss på det hele.

Før kveldens kamp er VBK på 8. plass med sine seks poeng. Laget tapte sine to første seriekamper, men har vunnet de to siste mot Bryne 2 og Klepp.

– Jeg håper det kommer noen tilskuere fra Randaberg på kampen, så skal spillerne gjøre det de kan for å ta med seg poeng hjem. Men, vi møter et lag som har solide og voksne spillere og som har en ekkel uvane å vinne mot Randaberg. Det spøkelset vil vi ta livet av og heller fortsette vår gode trend.

Publisert: