FOTBALL: For etter åtte kamper har serien satt seg og man begynner å få et inntrykk av lagene i 3. divisjon.

Da er det slik at Randaberg nærmer seg bunnen av tabellen, for heller ikke mot Havdur/Sola lyktes de.

Sistnevnte lag vant nemlig hele 7–1 og scora på omtrent alt av sjanser og halvsjanser.

Havdur/Sola var best og Thea Gustad Myklebust (nr 32) scora hat-trick og mer til. Foto: Per Thime

I første omgang hadde knapt noen funnet plassen, verken på banen eller på tribunen. Før det var spilt i to minutter tok gjestene ledelsen 1–0 etter det som knapt kan regnes som en målsjanse.

Det var også litt av det man kunne se i første omgang. Randaberg slapp gjestene utrolig lett til - for Havdur scora på omtrent alt de hadde av sjanser og halvsjanser de første 45 minuttene.

Randaberg sleit med å komme seg fram på banen og skapte de første 45 minuttene ikke noe som var i nærheten av en målsjanse. Derfor var det også svært fortjent at Havdur ledet til pause, men flere av de seks målene laget fikk, burde man avverget. 0–6 sto det til pause, blant annet etter hat-trick av Sigrid Bøe.

Men ikke nok med det, for også de tre andre målene kom ved samme spiller, nemlig Thea Gustad Myklebust.

Sjekk for mange bilder fra kampen under her

I andre omgang startet Randaberg best.

Det var bare spilt i ett minutt da Malin Sunde scoret for hjemmelaget - på deres aller, aller første sjanse i kampen.

Ti minutter senere ble det 1–7, Thea Gustad Myklebust scoret og seieren så ut til å bli større og større for laget i hvitt.

Flere mål ble det ikke, Havdur vant kampen hele 7–1.

Neste kamp for damene er hjemme mot Vidar 30. mai.

Det ble tøft for Hedda Haraldseid og Randaberg-damene mot Havdur/Sola.