Kort oppsummert

• Randabergs A-lag vant sin tredje strake treningskamp, denne gangen mot SIF, med 6-1.

• Kampen ble spilt torsdag kveld, og målene ble scoret av fem forskjellige spillere.

• Neste kamp for Randaberg er mot Sunde, torsdag 7. mars, i Myrå.

Oppsummeringen er laget av AI-verktøyet ChatGPT og kvalitetssikret av våre journalister

FOTBALL: Tre kamper og tre seire, det er status for Randabergs A-lag etter innledningen av kampene denne sesongen. 6–1 ble det mot SIF.

Torsdag kveld var det divisjonskollega SIF som ble slått, ganske grundig. 6–1 sto det etter at dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Randaberg tok kommandoen fra start og ledet 1–0 allerede etter noen få minutter. Laget doblet ledelsen ikke lenge etter og hadde god kontroll på gjestene.

SIF fikk straffespark midtveis i omgangen, men Randabergs keeper reddet et svakt plassert straffe.

Randaberg vant 6–1 mot SIF i kveldens treningskamp. Foto: Per Thime

– Vi fikk en god gjennomkjøring der vi byttet åtte spillere i pausen, slik at alle fikk minimum spille én omgang hver, sier trener Martin Hestvik etter kampen som ble spilt i pøsregn.

Selv om Randaberg vant 6–1 og dominerte store deler av kampen, så tar ikke treneren av etter at laget har scoret 17 mål på tre kamper.

– Som sagt bra fornøyd med gjennomføringen selv om vi også ser at vi har en del å jobbe med. Fint å få noen svar på hva vi må jobbe mer med, men så er det irriterende at vi «kåddne» det til litt ved slippe inn et møkkamål, men vi vinner 6–1.

Randabergs mål ble scoret av Ahmed Dereli, Lester Mitchell, Tomas Granhøy Gundersen (2), Jonas Skjæveland og Sonny André Bugge Flatø.

Neste kamp er mot Sunde, en kamp som spilles torsdag 7. mars, i «Vigå».