FOTBALL: Samarbeidslaget Randaberg/VBK spilte onsdag kveld borte mot Frøyland.

På kunstgrasbanen på Frøyland var det hjemmelaget som kom best ut av startgropa. Laget tok ledelsen 1–0 etter 15 minutter da Sofie Knudsen sørget for mål. Etter 30 minutter doblet laget ledelsen, for Elise Førdedal-Bjørkholt scora 2–0 målet.

Det ble flere mål før pause - og det var Randaberg/VBK som kom til hektene. Etter 42 minutter var det Lotte Flatø Bugge som reduserte til 2–1, men bare to minutter senere utlignet Hedda Haraldseid slik at det sto 2–2 etter første omgang.

2–2 sto det også på resultattavla da dommeren blåste av kampen. Dermed ble det poengdeling og Randaberg/VBK er på 6. plass på tabellen, mens Frøyland er på 7. plass med sju poeng, det samme har Randaberg - men med en kamp mer spilt.

Neste kamp for Randaberg/VBK er hjemme, på Modena-banen på Vardeneset, 4. oktober mot Brodd.