FOTBALL: Trener Martin Hestvik måtte selv på banen fra start mot Hundvåg, for det var rett og slett mange spillere ute med sykdom før kampstart.

Det gjorde ikke noe, for Hestvik har ikke kastet fotballskoene selv om han egentlig har lagt opp som spiller.

Det ble en knusende hjemmeseier på Randaberg stadion.

I første omgang scoret han nemlig kampens to første mål til hjemmelaget. Etter 10 og 29 minutter satte han to baller i mål og dermed var det fortjent 2–0 ledelse etter de første 45 minuttene.

Randaberg var best i omganngen og kunne hatt både én og to scoringer til, fra samme person. Hundvåg hang bra med i banespillet, men foran mål, der var det ikke det store med avslutninger.

Kaptein for Randaberg, Marius Naustdal Storevik. Foto: Per Thime

Randaberg-trener Martin Hestvik forlot banen etter en omgang, men det var andre spillere som sto fram.

Lester Mitchell var en av dem. Han sørget for 3–0 da det var spilt i 56 minutter av omgangen.

Hundvåg? Jo, de var med, men slet fortsatt å skape noe på en flott, men delvis våt grasbane.

Randaberg består av mange unge spillere. Mateus van der Veen debuterte på hjemmebane. Den tidligere Vidar-spilleren er et talent, scora og økte til 4–0 da det var spilt i 60 minutter.

Hundvåg skapte ikke mye, men etter 67 minutter satt målet for gjestene. Nikolai Aleksander Voll satte ballen bak Randaberg keeper, Magnus Bjørkelund Kaasen, kontrollert og fint gjort.

Hundvåg skapte noe, men ikke mye foran Randabergs mål. Foto: Per Thime

Randaberg hadde imidlertid mer på lager. Før kampen tippet Randaberg24 resultatet, og etter 71 minutter slo tipset til, foreløpig. Marius Naustdal Storevik sørget for mål og da sto det altså 6–1.

Tipset slo imidlertid ikke til, for Hundvåg hadde ørlite igjen. Ni minutter før full tid reduserte laget igjen, det sto da 6–2. Thomas Flåtnes Lund var målscorer for laget.

Randaberg gjennomførte en bra kamp og vinner meget fortjent, mot divisjonens svakeste lag.

Senere kan du se mer bilder og høre mer fra trener Martin Hestvik.

Magnus Bjørkelund Kaasen sto i mål for Randaberg i kampen mot Hundvåk, en kamp som endte i en klar seier. Foto: Per Thime