SPORT: I formiddag møttes Randaberg og Tastavarden sine 4. divisjonslag i Randaberghallen

Randaberg som spiller sin første sesong, møtte et lag som har spilt sammen i 15 år. Derfor slet Randaberg, i hvert fall i deler av kampen.

I første omgang hang Randaberg med til det sto 7–1. Laget fra Tasta kom seg opp i tremåls ledelse og hadde også knapp ledelse til pause, med 13–12.

I andre omgang var det hjemmelaget som innledningsvis startet best. Bra forsvarsspill og bra angrep sendte hjemmelaget opp på 13–12 og 16–14 ledelse.

Tastavarden var bedre plassert enn Randaberg på tabellen og kunne se ut til å dra nytte av det.

Se flere bilder fra kampen

Tasta-laget slo tilbake og var først oppe på 16–16, men ga seg ikke det. RHK-scoret ett mål mål på fem minutter, men gjestene scoret flere. Derfor ledet Tastavarden 20–17, 13 minutter før slutt.

Dette klarte aldri Randaberg å slå tilbake på. Derfor var det nok et tap for et stadig bedre, men ikke jevnere RHK-lag.

Det ble en jevn kamp, men Tastavarden gikk seirende ut av duellen. Randaberg reduserte mot slutten av kampen flere ganger, blant annet etter scoringer av Martin Lærum og Kasper Utheim, men det var ikke nok. T

Tastavarden vant kampen 24–22. Randaberg er fortsatt uten poeng i serien.

Martin Lærum og Lasse Hamre ble toppscorere for Randaberg med fire mål hver.