HÅNDBALL: Forrige sesong bøttet Lillian Tunge inn mål for RHK-damene. Så langt står hun med pene 7,4 mål i snitt og har nå scoret 37 mål totalt. Det er spilt sju kamper, men Lillian Tunge har spilt fem av kampene.

I går ble det 11 mål på kantspilleren i oppgjøret mot studentene fra UiS. Randaberg kontrollerte det hele, nesten fra start til slutt og vant hele 31–22 etter å ha ledet 17–11 etter første omgang.

Ser vi mer på kampen så viser den at det var jevnt i 15 minutter – da stakk Randaberg-damene ifra studentene.

Laget hadde en klar ledelse, men slurvet innledningsvis i andre omgang da gjestene scoret fir mål – uten at Randaberg scoret noen. Da sto det 18–16 og var spilt i vel fire minutter.

Damene hentet seg imidlertid inn og anført av Celin Støle Simonsen og Lillian Tunge scoret Randaberg fem raske mål og kom seg opp i 23–16 ledelse.

Da var også seieren trygg og det ble altså til slutt en meget klar seier, 31–22.

Vi nevnte toppscorer Lillian Tunge med 11 mål, fulgt av Marthe Dybdahl (6) og Celin Støle Simonsen (5). Laget er på 6. plass i 4. divisjon og i neste kamp er det Bryne som kommer til Randaberghallen, 9. desember – og dagen etter er det hjemme mot Åkra.