FOTBALL: Seier ble det heller ikke i kveldens kamp mot Vidar, men det var heller ikke ventet - for laget fra Lassa er et av topplagene i 3. divisjon.

Men, Randaberg hang godt med i første omgang, skapte riktignok ikke mange sjanser, men hadde ballen vel så mye som gjestene.

Vidar skapte heller ikke mange sjanser i første omgang. Lagets første mulighet kom faktisk da laget tok ledelsen 1–0 etter 36 minutter. Da var det Celine Surdal som satte ballen bak Randabergs keeper, Julie Matre Bergersen.

Det holdt seg fram til pause, men omgangen var oppløftende for Randaberg.

Randaberg-damene tapte nok en kamp, men hang egentlig bedre med enn på lenge. Det får de ta med seg videre til neste kamp, bunnkampen mot Åkra. Foto: Erlend Mathisen

Det samme var tilfelle i andre omgang, eller deler av den. Randaberg maktet ikke å score, men det tok også tid før Vidar tegnet seg på scoringslista igjen.

Men, da det løsnet for laget så ble det flere mål på kort tid.

Fra 70. minutter og fram til det var spilt 75 minutter scoret laget tre ganger og hadde dermed full kontroll på både kamp og resultatet.

Med 0–4 femten minutter før slutt handlet det om å fullfører sånn noenlunde inn for hjemmelaget.

Flere mål ble det ikke, men 0–4 og nok et tap, men damene får ta med en positiv førsteomgang på veien videre.

I neste kamp bør det derimot bli seier, for da venter Åkra, laget som er sist på tabellen. Laget har ikke vunnet en kamp og har 36 minusmål. Randaberg står med bare en seier så langt, i åpningskampen mot Djerv 1919, laget som ligger nest sist på tabellen.