FOTBALL: Det ble både tap, hett og ampert da Randaberg tapte 2–4 mot Ålgård i seriepremieren i 4. divisjon.

Mest dramatisk var det ett minutt på overtid da Ålgårds trener Rogvi Baldvinsson fikk se det røde kortet av dommer Lucian Popa, Austrått.

Rogvi Baldvinsson, trener for Ålgård, fikk rødt kort på overtid av kampen. Foto: Per Thime

Ålgårds trener var på sidelinjen under store deler av kampen oppgitt over Randaberg-spillere som reiv og sleit i Ålgård-spillerne, uten å bli tatt for det, sa han da han ruslet ut av banen etter det røde kortet.

Randaberg-trener Martin Hestvik var oppgitt etter kampen, og måtte ha tre minutter for seg selv før han stilte til intervju. Han var nærmest sjokkert over oppførselen og forteller at Baldvinsson skallet til en i Randaberg.

(Se intervju)

– Jeg så intervjuet og jeg skallet ikke noen. Det har jeg aldri gjort i min karriere som fotballspiller, eller nå som trener. Jeg var i garderoben til Randaberg etter kampen og ba om unnsyldning og jeg ga også kapteinen en klapp på skulderen da jeg fikk det røde kortet. Så her kjenner jeg meg ikke igjen i beskrivelsen Hestvik gir, sier Baldvinsson til Randaberg24.

Så til kampen, en kamp som Ålgård tross alt vinner fortjent. Hjemmelaget var godt med innledningsvis, de første 10–15 minuttene, men så fikk gjestene fra «Nedre Sirdal» mer kontroll.

Joda, det var mål som kunne vært avverget, for hjemmelaget var ikke med på notene i situasjoner på to av målene, men fortjent ledelse ved pause var det på 3–0.

Randaberg hevet seg godt i 2. omgang, som var jevnspilt. Ole-Kristian Førde er spissen som skal score mål, noe han gjorde to ganger den siste omgangen. Randaberg reduserte etter 51 og 77 minutter og da var det håp om å karre til seg poeng.

På overtid sikret Ålgård seieren da Amir Habibi scoret. Ufortjent var det ikke, men Randaberg får ta med seg en positiv 2. omgang inn mot kamoen mot Vardeneset førstkommende frdag, også det på hjemmebane.

Det ble en fysisk kamp med sjul gule kort på banen, og ett rødt utenfor banen, til nevnte Baldvinsson. Aryam Moghimi og Sander Økland Scøld fikk gult for Randaberg, mens Mattis Soldal Risa, Marius Medalen, Einar Jøntvedt, David Bregård og Kristoffer Atli Bjarnasson fikk gult for Ålgård, av kampens meget svake dommer fra Austrått.

110 tilskuere hadde funnet veien til serieåpningen på hjemmebane.