FOTBALL: Hinna 2 ledet 2–0, men Randaberg 2 gav seg ikke og vant kampen 4–3.

Før kampen var Hinna på 2. plass mens Randaberg 2 var på 8. plass i 5. divisjon.

Det var spillemessig en jevn kamp, men Hinna scoret på sine to sjanser i første omgang. Etter åtte minutter tok laget ledelsen 1–0 etter scoringe av Tord Erichsen Heskestad, mens Sondre Søberg Rise doblet ledelsen etter 17 minutter.

Randaberg hang altså godt med og reduserte etter 19 minutter da Ole-Kristian Førde scoret.

Fem minutter før pause var samme spiller på farten igjen. Nok en scoring og fullt fortjent, for det sto 2–2 til pause.

Tre minutter etter pause var Hinna på farten. Et skudd fra 18–19 meter, Randabergs keeper gav det som så ut som en unødvendig retur, den snappet Sondre Søberg Risa opp og sørget for 3–2 til Hinna.

Det var imidlertid et hjemmelag som var vel så gode som Hinna. Etter 52 minutter var det klart for utligning, for Markus Eik var på rett sted til rett tid, det sto da 3–3.

Se flere bilder - bla mot høyre

17 minutter før full tid faller avgjørelsen. Elias Christiansen sørget for scoring og dermed var Randaberg i ledelsen 4–3.

Randaberg snur kampen, ligger under 0–2, gir seg ikke og kommer tilbake og vinner 4–2 mot et av topplagene, etter blant annet en bra 2. omgang.

Tre Randaberg-spillere med gule kort, nemlig Mathias Harestad, Sander Økland Schøld og Ebbe Revang.