TAU: Kampen mellom MIL og Randaberg 2 endte ikke uventet med seier til hjemmelaget.

To tette mål for MIL var også med å sørge for at en del var avgjort allerede etter 24 og 25 minutter av første omgang av fredagens kamp på Tau.

Da hadde nemlig MIL scoret to ganger ved Asgeir Austigard og Brage Woie.

2–0 ble også til 3–0 rett før pause for hjemmelaget da Austigard scoret sitt andre mål. Dermed ble det også vanskeligere for Randaberg i andreomgangen.

Randaberg gjorde et forsøk, og etter 51 minutter ble det redusering som gav et ørlite håp. Martin Vikanes Stensland reduserte slik at MIL ledet 3–1.

MIL ville uansett være serieleder, uansett resultat. Laget hadde ikke avgitt et eneste poeng før kveldens kamp. 39 poeng på 13 kamper gjør laget til serieleder med klar margin.

Det fortsatte altså i kveld, men ikke med klar margin for resultatet. MIL vant 3–1 til slutt. Randaberg 2 er på 7. plass på tabellen. Ett gult kort til Randabergs Filip Odland i 2. omgang.