VOLLEYBALL: Randabergs herrelag spilte i ettermiddag sin andre seriekamp denne sesongen. Randaberg hang godt med - men Koll vant 3–1.

Mot Koll på bortebane var det hjemmelaget som var favoritter, men Randaberg er styrket siden forrige sesong, så her kunne det meste skje.

I det første settet var det hjemmelaget som var det beste laget, jevnt over. Settet dro hjemmelaget hjem og vant det såpass klart som 25–18.

I det andre settet ble det en skikkelig thriller av en kamp. Randaberg hang godt med - helt inn, nesten. Man spiller til 25, men her var det tett og jevnt helt inn.

Koll vant også det andre settet, men måtte slite seg til 32–30 seier, noe surt etter et intenst og spennende sett.

I det tredje settet startet det også jevnt. Randaberg hadde ikke tenkt å gi seg.

Det sto 5–5 før Koll snek seg noen poeng foran. På det meste ledet Koll 12–7 før Randaberg fikk kontakt.

Laget hevet seg betraktelig, slo tilbake og havnet foran på ledelse 13–12 . Koll gjorde noen bytter på laget da det ble 13–13. Så vant hjemmelaget en blokk og Randaberg var bak med ett poeng, for Koll ledet 14–13 og var tilbake i føringen.

Kjetil Riisland sørget for poeng, da sto det 15–15 og Randaberg var med. 17–16 ledelse ble det da Håvard Aarrestad smashet inn poeng.

Det ble også en meget spennende avslutning på dette settet, for Randaberg gav alt og gjorde det de kunne for å vinne. Randaberg tok ledelse 23–21, men feilserv fra Håvard Aarrestad sørget for ett poengs ledelse. Kjetil Riisland slo tilbake, Randaberg hadde settball på 24–22 ledelse.

Det gikk godt, for i angrepet som kom fra Koll ble det smash som endte feil. Dermed vant Randaberg settet 25–22 og det var kamp igjen.

Randaberg-trener Kevin Ces Foto: Arkivbilde

Det fjerde settet var også jevnt lenge. Men Koll kom seg av gårde med 13–9 ledelse og beholdt den et godt stykke ut i settet.

Randaberg tok inn, Koll ledet 19–16 da Håvard Aarrestad sørget for poeng. Det var imidlertid Koll som var sterkest til slutt, vant settet 25–20.

Dermed vant de også kampen 3–1, men Randaberg viste at de kan bli et lag å regne med utover i sesongen.