FOTBALL: Randaberg 2 reiste til Hillvåg og skulle ta tre poeng, men det ville seg ikke slik.

Allerede etter tre minutter scora Jarl på et frispark - et mål man burde avverget.

Mål preger kamper, og baklengsmålet preget Randaberg store deler av første omgang. Randaberg kom seg fram, men skapte knapt noe som helst den første halvtimen.

Etter 35 minutter fikk Randaberg straffespark av kampens dommer, noe som var korrekt idømt.

Sturle Engelsgjerd Lindanger sørget for 1–1, noe som holdt seg til pause.

Randaberg hang med innledningsvis i andre omgang - men det ble vanskeligere. Etter 58 minutter fikk Aryam Moghimi gult kort - og minuttet senere fikk han det røde kortet. Dermed måtte Randaberg fullføre kampen med ti spillere resten av kampen.

Se flere bilder fra kampen

Da blir det vanskelig å vinne. Etter 60 minutter blir det 2–1 til Jarl, mål signert Casper Rørtvedt Schou Andreassen.

Ikke nok med det, for etter 78 minutter blir det 3–1 etter at Aleksander Galka scorer.

Randaberg gav ikke opp, for Ebbe Revang var på plass minuttet senere og reduserte til 3–2.

Tre minutter før full tid punkterte hjemmelaget kampen, Aleksander Galka scoret sitt andre mål og Jarls fjerde. Da sto det 4–2 og seieren var på det nærmeste klar for bruntrøyene.

På overtid reduserte Randaberg, på straffespark. Scoring av Lester Mitchell.

Men, Jarl vinner kampen 4–2 og Randaberg reiste hjem med tap.

Jarls keeper, Henrik Ørke Wendelborg, måtte plukke to straffemål ut av eget bur. Foto: Per Thime