TREKNING: Både elitelaget for herrer og kvinner er klar for kvartfinaler i NM.

I formiddag har det vært trekning av kvartfinaler. For kvinner skal Randaberg ut i det som kan være en vrien motstander.

Øksil fra Vesterålen består av flere tidligere BK Tromsø spillere som senest forrige sesong vant eliteserien, på bekostning av Randaberg. Nå blir det kamp mot flere av de samme spillerne som nå spiller i 1. divisjon og som leder serien.

Randaberg er også satt opp med bortekamp. RIL-trener Espen Sørbø tar selvsagt den motstander som trekkes.

– Vi snakket litt om dette etter cupkampen mot Vindafjord i går. Ønskene var store om akkurat Øksil, men vi håpet på de hjemme i Randaberghallen, sier Sørbø.

Som legger til:

– Definitivt en tøff reise og motstander da de beste fra fjorårets BK Tromsø lag er nettopp samlet nå i Øksil. Vi gleder oss til heidundrende stemning i Vesterålen og gleder oss stort. Igjen en ny hall å besøke og i denne kampen må vi være skjerpet hele veien for å ta oss videre til semifinalen.

Til denne kampen forventes det stor spenning og masse god volleyball.

– Akkurat det vi trener hardt for å oppleve. Når det kommer til herrene - så ligger det også an der til spennende kamper. For Randabergs del blir det hjemmekamp - og dermed fordel av det som kan utnyttes.

Randaberg-herrene skal altså opp mot TIF Viking fra Bergen, men har fordel av hjemmebane.

– Tja! Det var ikke den beste trekningen vi kunne få, men greit å spille hjemme. TIF Viking har også mistet noen spillere, så vi skal trå til på hjemmebane, sier herre-trener Kevin Ces.

Kampene skal avvikles helgen 19-20 november.