Det ble som ventet en for tøff oppgave for Viking HK da seriefavorittene fra Elverum gjestet Stavanger Idrettshall søndag kveld. 200 tilskuere fikk se Trym Hamre Johannessen score tre ganger i kampen som endte 22—31. Viking hang bra med i første omgang og lå to mål bak ved pause.,

I andre omgang kladdet det noe mer for laget som bare scoret åtte mål de siste 30 minuttene. Viking er nest sist på tabellen etter to spilte seriekamper.

,Viking – Elverum 22-31 (13-15),Toppscorer Viking: Sebastian Waage Mossestad 5, Kjartan Johansen 5.,Elverum: Christopher Per Rickardo Hedberg 6.,Utvisninger: Viking 5 x 2 min, Elverum 2 x 2 min.,

,Også Sola HK var i aksjonen, men Malin Holta fra Randaberg spilte ikke kampen. Sola vant  26-20 mot Rælingen.