I kveld spiller A-laget for fjerde seier på rad

12 mål er scoret de siste tre kampene – i kveld kan det bli flere når serielederne kommer til stadion.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel
RIL-trener Preben Andersen er klar for ny sesong. Lørdag er det sesongens første treningskamp for A-laget.

FOTBALL: 

Laget begynner å ta form. Flere kommer tilbake fra skade, så det begynner å se veldig bra ut. Martin (Hestvik) ble ikke klar i dag, så da er det andre som får sjansen til å vise seg frem i hans fravær.

Det sier RIL-trener Preben Andersen for lagets kamp mot serieleder Bryne 2, hjemme på kustgrasbanen i kveld. Det er et hjemmelag som er i godt slag, for de siste tre kampene er endt med seier mot Austrått, Havdur og Riska.

Når serielederne fra Jæren kommer i kveld er det nye muligheter. Hvilket lag Bryne stiller er ikke kjent, men trolig er det snakk om et ungt lag.

Unggutten Lester Mitchell har vært et friskt pust for A-laget denne sesongen. I kveld venter Bryne 2. Her fra en kamp mot Diral tidligere i sesongen.

,—

Blir fort et ungt Brynelag, men jeg blir heller ikke overrasket hvis også disse plutselig stiller med flere a-lagsspillere. De får uansett ingenting gratis av oss, og med den formen vi er i for tiden, så kan vi slå hvem som helst i denne divisjonen, slår treneren fast.

Det gjenstår ennå seks kamper før serien er ferdig. Innedningsvis slet Randaberg, men før kveldens kamp er laget på 7. plass i 4. divisjon.

,—

Jeg forventer en jevn og tøff kamp, som kommer til å koste oss mye krefter, men det er jo disse som er kjekke å spille!

Når denne kampen er spilt er det SIF som er neste motstander. Det er også en tv-sendt kamp som Aftenbladet viser.