Siste kamp spilt: Målkalas i serieavslutningen

• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

SISTE KAMP:

Randabergs lag i 5. divisjon er ferdigspilt for sesongen. Lørdag var det Vardeneset sitt rekruttlag som var motstander på Randaberg stadions kunsgras.,

VBK stilte med et godt lag, hvor flere A-lagsspillere var med, blant dem flere tidligere RIL-spillere. Når kampen var ferdig og resultatet klart, så viste det at VBK vant hele 9-2 til slutt.

De tidligere RIL-spillerne Steffen Klemetsen Jakobsen og Glenn Ivan Pedersen scoret hele syv av målene til gjestene. Sistnevnte spilte andre omgang.

Glenn Ivan Pedersen, ex RIL, scoret tre mål for VBK 2.

Selv om det ble mange innslupne mål og det største tapet i serien denne sesongen, så var det ikke enveiskjørt gjennom 90 minutter, selv om mye dreide seg om gjestene.

RIL 3 scoret to ganger, først på straffespark etter 21 minutter, ved Didrik Norland, før spillende trener Arve Sem-Henriksen jr reduserte to minutter før slutt, også det på straffespark.

Arve Sem-Henriksen jr scoret på straffespark mot VBK 2.

Gjestene ledet 2-1 etter første omgang, men hjemmelaget slet det siste kvarteret. Da scoret Vardeneset fire ganger.

Randaberg har etter siste serierunde fire poeng, etter en seier og en uavgjort. VBK 2 vant serien, ett poeng foran Tasta.

Normalt ville det vært opprykk, men slik blir det trolig ikke. Klubbens A-lag spiller i 4. divisjon, men fire runder før slutt ser det ikke ut som laget klarer opprykk til 3. divisjon.