RIL-trener Preben Andersen er klar for ny sesong. Lørdag er det sesongens første treningskamp for A-laget.

TYSVÆR:

Tirsdag kveld var det kamp i Tysvær, mot FKH sitt rekruttlag. Sistnevnte lag hadde fått en ekstra dag med hvile, etter kamp i helgen. Laget var ikke slitne og vant kampen mot Randaberg.,

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 ved Mathias Tjoland etter rundt 10 minutter av første omgang.

Bedre ble det ikke da FKH la på til 2-0 etter rundt 30 minutter, ved Sondre Øvrebø.

Da det var spilt i 60 minutter satte hjemmelaget spikeren i RIL-kista for denne kampen. 3-0 ble scoret av Sander Håvik.

,–

3-0 tap mot et bedre lag. Uheldigvis for oss stiller de i dag med fem a-lagspillere, og flere unggutter med aldersbestemte landskamper. Stiller de slik resten av sesongen vil de rykke opp uten problemer. Sånn et det med disse toerlagene, du vet aldri hva du møter, sier RIL-trener Preben Andersen.

<strong>HER ER KAMPTROPPEN TIL RANDABERG</strong>

Ifølge rapportene fra Nord-Rogaland var det mye FKH store deler av kampen. Laget byttet en del spillere utover i 2. omgang.

,–

Nå skal vi evaluere og fordøye kampen, så får vi nullstille og gjøre oss klar til kamp på fredag igjen. Da kommer muligheten til å kickstarte sesongen mot et lag vi bør kunne matche.

Et skadepreget og ungt RIL-lag gikk på en ny smell, taper 1-3 og står med 1-6 på to kamper. Det er tidlig, men dette kan bli en tung høst. Forhåpentligvis er skadde spillere på vei tilbake.

Allerede fredag er det nye muligheter for Randaberg. Da kommer Skjold på besøk, og det er en kamp RIL bør vinne, så lenge man bare spiller enkelserie denne sesongen.

,–

Vi tar med oss i dag at flere begynner å komme i form, også kjekt at keeper Fredrik Voss har en god kamp, i tillegg blir det også debut for 15 år gamle Maekele.