FOTBALL: Selv på en yfyselig kveld for fotball skal det spilles kamper. Regn og vind var likt for begge lag, det vil si for Tasta og Randaberg 2 i kveldens kamp i 5. divisjon på Stemmen.

Randaberg startet best i det rufsete været, for etter 19 minutter tok laget ledelsen. A-lagets trener Martin Hestvik stilte fra start og sørget for at laget tok ledelsen 1–0.

Mama Hamid Mohammed er en notorisk måljeger for Tasta. På 97 kamper sto han med 58 mål før kveldens kamp. Han tegnet seg på scoringslisten også mot Randaberg, for han sørget for utligning til 1–1 etter 31 minutter.

Bare to minutter senere var det Randabergs tur, for Ole-Kristian Førde fant veien til mål og da var det 2–1 til Randaberg. Dette holdt seg også fram til pause.

Martin Hestvik scora mot Tasta, som han gjorde i kampen mot Hundvåg (bildet). Foto: Arkivbilde, Per Thime

Fire minutter etter pause fikk så Randaberg servert straffespark. Martin Hestvik fyrte løs fra krittmerket og da sto det 3–1.

Mama Hamid Mohammed hadde scora ett for hjemmelaget, men etter 60 minutter scora han igjen og reduserte slik at Tasta var målet bak.

Det var imidlertid ikke over, for noen ganger er det av sine egne man skal ha det. Erik Brathetland gikk tidligere i sesongen fra Randaberg til Tasta - og fire minutter før slutt takket han for sist, han satte nemlig inn utligningen til 3–3 på Stemmen.

Randaberg ledet 3–1, men Tasta gav seg aldri. Minuttet før slutt fikk laget straffespark fra dommer Ådne Finnesand fra Mastra, og kunne med det ta seieren og tre poeng. Hjemmelaget scora på straffesparket og vant dermed kampen 4–3 - etter at Randaberg ledet 3–1, men de fire siste minuttene ble avgjørende, der var ikke Randaberg helt klare.

Dermed blir Randaberg stående på 23 poeng etter 16 kamper, mens Tasta gikk opp på 2. plass.