FOTBALL: Det dreier seg om å overleve i 3. divisjon for Randabergs damelag. Det hadde også laget tatt til seg da de møtte Bryne 2 hjemme på en søkkvåt grasbane tirsdag kveld.

Målfest ble det ikke, men det er heller ikke nødvendig. Laget kjempet på, men ingen av de to lagene score i første omgang.

I andre omgang ble det mål - og det første var et selvmål fra Marte Lonsdale Sirevåg og dermed 1–0 til Randaberg etter 48 minutter.

Randaberg jobbet på og fikk nok et mål. 15 minutter før slutt var det klart for 2–0 ledelse. Hedda Haraldseid var siste spiller på ballen og som dermed sørget for mål og 2–0 seier.

Etter 17 kamper er Randaberg på 9. plass, men nå seks poeng foran Djerv 1919 og Åkra, som begge har en kamp mindre spilt.

Men, mye tyder på at plassen langt på vei ble sikret i divisjonen med seieren mot Bryne.