FOTBALL: Randaberg/VBK har spilt to kamper i serien hvor begge har endt med seier.

Mot Havørn i går kveld ble det trolig den største seieren laget har hatt, for da sluttsignalet i dommerfløyta gikk hadde Randaberg vunnet kampen hele 10–1, og det var visst heller ikke et mål for lite.

Det var spill mot et mål i stort sett hele kampen.

Randaberg hadde meget god kontroll mot Havørn-damene i gårsdagens kamp på Tananger stadion. Foto: Erlend Mathisen

Se flere bilder fra Erlend Mathisen

Allerede etter åtte minutter i første omgang kom det første av svært mange mål. Malin Sunde scora målet som gav Randaberg/VBK en meget god start.

Det skjedde mye den neste halvtimen, for Lotte Flatø Bugger sørget for 2–0 etter 12 minutter, men bare minuttet senere scora Ida Pettersen, til 3–0 - før Lotte Bugge Flatø igjen var på farten foran mål og sørget for 4–0 etter bare 19 minutter.

Det ble en god halvtime, mot svak motstand. Ragnhild Stokka Hasting var sist på ballen etter 24 minutter, da sto det 5–0 - og Ida Lineah Nilsen Løland sørget for 6–0 etter 34 minutter.

Havørn reduserte to minutter før pause, men laget fra Tananger var sjanseløse.

Ragnhild Stokka Hasting scoret også to mål for Randaberg/VBK i kampen mot Havørn. Foto: Erlend Mathisen

Det fortsatte nemlig også i andre omgang. Fire scoringer til ble det for Randaberg. Fra det 62. minutt og til det var spilt i 76. minutter scora Randaberg/VBK fire ganger til. Ragnhild Stokka Hasting, Hanna Sandvik Totland (2) og Mira Helen Kristiansen scoret målene i omgangen.

Det ble altså seier 10–1, Randaberg topper etter to serierunder med full pott, seks poeng. Neste kamp er 26. april hjemme på grasbanen mot Buøy. Der kan det også bli målfest, for Buøy står med 0–16 på to kamper i serien.