CUP: For å vinne NM og Kongepokalen må man først og fremst ta seg videre til kvartfinalen. Randaberg skal spille 1/8 dels finale på bortebane mot Vindafjord.

Randaberg spilte også mot Vindafjord forrige sesong, også det i 1/8 dels finalen. Da vant Randaberg kampen, men Vindafjord vant ett sett i 3–1 seieren.

Med ryggen til, Kaia Flatekvål (10), i blokk mot Randaberg. Foto: Per Thime

Torsdag 18. oktober setter Randaberg-spillerne seg på båten over Boknafjorden og tar turen til Sandeid for kamp.

Kaia husker godt hvordan det var forrige kamp, men da som Vindafjord-spiller.

– Ja, den kampen husker jeg godt. Det var både spennende og spesielt å spille mot Randaberg, blant annet fordi vi var et veldig ungt lag, men i og med at vi var unge, så kunne vi også senke skuldrene og kose oss på banen. Vi jublet for hvert poeng vi fikk og vi vant jo også ett sett moo dem, så alt i alt var vi da veldig godt fornøyd med innsatsen, sier Kaia til Randaberg24.

Kaia Flatekvål i mottak i forrige sesong kamp mot Randaberg, mens hun var Vindafjord-spiller. Foto: Per Thime

Nå er det som Randaberg-spiller 19-åringen reiser over fjorden. Kaia er en spiller som Randaberg har hatt god kjennskap til i flere år.

– Jeg kjenner jo flere av spillerne i klubben og er blitt veldig glad i vindafjordgjengen. Det var en fin tid i klubben, så jeg håper jo de har det like gøy på banen som vi hadde det i fjor. Men, nå er det Randaberg som gjelder og jeg ønsker meg selvsagt seier - og at jeg får spilt en godt kamp.

PS! Vindafjord vant 3–0 mot Sandnes i 1/16 dels finalen i NM.