Siste hjemmekamp for A-laget spilles i kveld: – Vi finner motivasjon i vårens knusende tap!

Det er sesongens siste hjemmekamp for A.laget og Tomas Granhøy Gundersen i kveld. Her fra kampen mot Klepp tidligere i sesongen, på Klepp stadion.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Det loves gratis is, men om det er nok til å trekke noen flere tilskuere er sannelig ikke godt å si.

Randabergs A-lag skal spille nest siste seriekamp hjemme på stadion i kveld. Det er også den siste kampen laget spiller på den gamle og slitte kunstgrasbanen, for når ny sesong starter - da er ny bane i Myrå klar for bruk.

I kveld er det Varhaug som venter for Randaberg. Jærbuene er med og kjemper om opprykk, men mye skal gå lagets vei, for det er fire poeng opp til Rosseland som leder.

I vårens kamp fikk Randaberg så det holdt. Varhaug vant hele 10–0 i den nest siste kampen før sommerferien.

– For første gang på lenge så har vi fått tre relativt bra økter før kamp, så denne gang skal vi være bedre forberedt enn det vi har vært i stort sett hele høst, der vi har slitt med å få trent skikkelig, sier trener Martin Hestvik.

Noe av årsaken til det nevner Hestvik har vært dårlig fremmøte på trening.

Martin Hestvik er trener for Randaberg, men har også spilt flere kamper denne sesongen, som i denne mot Hundvåg.

– Men også fordi at vi ikke har hatt eller har stor tropp til å takle det å spille rekruttkamper på mandager uten å tømme oss helt. Der har du også noe av forskjellen på sesongen i vår og i høst.

Hestvik forteller at vårens kamp mot Varhaug var den verste opplevelsen han har hatt, som trener og spiller.

– Det var helt absurd egentlig, og bare i det resultatet finner vi motivasjon. Nå er det nest siste kamp – vi har lite å spille for utenom utvikling, revansjelyst og det å kanskje være med å påvirke opprykket i divisjonen.

Kampstart er klokken 19.00 på kunstgressbanen for laget som ligger på 10. plass – og 3. plass på tabellen.

I den andre enden av tabellen hvor Randaberg ikke er – så spilles det meget viktig kamp om opprykk.

På Sola stadion spiller hjemmelaget mot Rosseland. Status før kampen er den at hvis Rosseland vinner, da rykker laget opp til 3. divisjon. Blir det uavgjort eller seier til Sola, da blir det ikke avgjort før i siste serierunde. Da møtes Rosseland-VBK og det er kamp mellom Varhaug-Sola. Det skiller ett poeng mellom Rosseland og Sola, mens Varhaug er fire poeng bak.

Publisert: