VOLLEYBALL: Med to kamper i helgen så kan serien også avgjøres. Randaberg har tre kamper igjen mens lederlaget TIF Viking har én kamp igjen å spille.

Tabellen under viser status - med TIF Viking som er tre poeng foran Randaberg. Koll og Oslo Volley er helgens motstandere for Randaberg, mens TIF Viking virker å ha en overkommelig oppgave i vente hjemme mot Lierne.

Randaberg er på 2. plass. Foto: NVBF

– Koll har vi noe uoppgjort med etter cupfinalen og det er en motivert Randaberg gjeng som reiser til Oslo allerede nå i kveld. Det forventes en jevn kamp hvor det viktigste blir aggressivitet i tillegg til å forvente at mye dreier seg om Renate Bjerland fra Koll sin side i Kringsjåhallen.

Det er to gode lag som møtes - og viktig blir flere spillere, blant dem begge lags oppleggere, Rebekka Aase Bahr og Live Sørbø, Randaberg.

– Vi vet at med seire 3-0 eller 3-1 på begge disse to kampene så blir vi vinnere av grunnserien og vi stiller godt forberedt. Vi reiser til Oslo med komplett stall og er friske. Vi er noe skadeplaget med skuldre, knær, håndledd og albue men når adrenalinet slår inn så skal vi nok få frustrasjonen ut med positivt fortegn. Vi gleder oss og håper Randaberg folk boende i Oslo tar turen til Kringsjåhallen lørdag klokken 15.00 og Nydalen klokken 13.30 dagen etter.

Kampen søndag er like viktig, men Randaberg er et bedre lag enn Oslo Volley, og sistnevnte lag sliter også med formen og har tapt de siste fire kampene.