VOLLEYBALL: Randaberg ledet 2–1, men tapte kampen mot Torvastad i ettermiddagens lokaloppgjør på Karmøy.

23 - 25, 25 - 16, 18 - 25 , 25 - 23 og 15 - 8 lød settsifrene på og dermed 3–2 seier til nedrykksklare Torvastad. Kjetil Riisland, Rune

Randaberg vant det første settet hvor lagene fulgte hverandre tett. Sett to vant hjemmelaget, men det ble også dramatisk midtveis i settet.

To Randaberg-spillere, Einar Torjusen og Andreas Medagliani traff hverandre da de kastet seg etter ballen, med det resultat at Einar Torjusen måtte ut med en smell i hodet/pannen.

Det ble også tilkalt ambulanse til Torvastad Arena, midt i det andre settet. Randaberg-spilleren var ved bevissthet og har vært eller skal på røntgen på sykehuset i Haugesund. Det kan være et kraniebrudd i hodet.

Etter kampen reiste spillerne til sykehuset i Haugesund, for å sjekke hvordan det gikk med lagkameraten (bildet). Den uheldige spilleren var på beina - men med et tydelig merke i pannen.

Einar Torjusen etter smellen han fikk i kampen. Foto: Skjermdump

I det tredje settet var Randaberg mer med på notene, som det av og til heter. Randaberg ledet 18–11 og kontrollerte settet inn til seier. Da burde det være nok inspirasjon til å jakte seieren.

Randaberg ledet 10–7, men hjemmelaget kom tilbake, leverte varene anført av Adrian Mol som sto for 27 av hjemmelagets poeng, som altså vant settet.

I det femte og avgjørende settet ledet hjemmelaget 8–5 ved sidebytte. Randaberg klarte aldri å hente seg inn og hjemmelaget vant så klart som 15–8.

– Vi tar med oss ett poeng, og er egentlig fornøyd. Vi stiller redusert for Kjetil Riisland, Rune Berg og etter hvert heller ikke Einar Torjusen. Vi brukte spillere som ikke alltid får spilletid, viktig med tanke på sluttspillet, sier trener Tor Ragnar Gilje.

Torvastad vinner fortjent, Adrian Mol kampens store spiller med 27 poeng.

Einar Torjusen fikk seg en smell i hodet etter et sammenstøt på banen. Foto: Arkivbilde, Per Thime