FOTBALL: Det er noe så sjeldent som en lørdagskamp, for i lokalfotballen er det slik at spillerne ikke ønsker å bruke helgene på fotball - men lørdag «må» Randaberg i aksjon på en dag i helgen.

Motstander lørdag er laget som ligger på plassen foran Randaberg på tabellen, Frøyland. I vårens kamp vant Frøyland 3–1, i en kamp Randaberg ikke var i nærheten av å vinne, så dette er noe som kan revansjeres lørdag ettermiddag på Frøylands grasbane.

– Vi møter et godt lag som vi egentlig er ganske usire på hvordan spiller. Inntrykket fra vårens kamp var at er et ganske spillende lag, men de var enormt direkte da vi møtte dem og tapte 1–3, sier trener Martin Hestvik før kampen.

Lørdag er det tid for revansj for Randaberg. Det bør nemlig være mulig mot Frøyland. Foto: Per Thime

Det er faktisk noen år siden Randaberg har vunnet mot Frøyland i en obligatorisk kamp. 20. juni i 2016 vant Randaberg 2–1 på Frøyland stadion. Fra laget som startet da eller spillere som er i stallen i dag, er det trener Martin Hestvik og Fredrik Førre som «delvis» er med.

– Det blir en tøff bortekamp for oss dette, men vi håper jo å revansjere tapet fra i vår, men det krever en god prestasjon av samtlige. Til denne kampen blir det en del utskiftninger, for det er igjen en del skader og sykdom.

PS! Hardtsatsende Sola gikk torsdag på et overraskende tap, 1–3 borte mot Vardeneset.Samtidig vant Rosseland 7–1 mot Bryne 2 og tidligere i uka vant Varhaug hele 15–0 mot meget svake Hundvåg. Dermed er Rosseland og Varhaug to poeng bak Sola, men begge lag har en mindre kamp spilt enn Sola som leder.