— Lettet over at vi er i gang

||
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

SPORT: 

Det har vært utsatt en rekke ganger siden fotballbanen stod ferdig høsten 2020, men i dag var det tyske firmaet Laiderz i gang med å legge tartandekket på FriFot-anlegget ved Grødem skole.,

Både Idar Kolnes Goa og Heidi Høyland Tjelta ved teknisk var til stede for å få med seg begivenheten. For denne dagen har de ventet lenge på.

— Lettet over at vi er i gang. Det har vært utsatt gjennom hele pandemien og på grunn av dårlig vær gjentatte ganger har de måttet utsette, men endelig er dagen her, sa en fornøyd Idar Kolnes Goa.

Arbeidet med å legge tartandekket er estimert til å ta et par uker, dette på grunn av at arbeidet er væravhengig, men Kolnes Goa håper at de verste regnskyene har passert.

— Håper både jeg og Heidi blir utfordret til å springe den første runden, sier Kolnes Goa og smiler.

Skal en tro Idar og Heidi er begge noenlunde glad for at det har vært utsatt, dette på grunn av at forhastet arbeid fort kunne gått utover kvaliteten på sluttproduktet.

— Vi ville ikke ta noen snarveier, for det kunne fort blitt dårlig resultat av det. Nå skal det i dagene fremover legges lag på lag med tartan, så skal det males rødt rundt banen og blått på basketball og volleyballbanen, og plutselig er det klart for bruk. Det gleder vi oss til, sier Idar og Heidi samstemt.

Publisert: