FOTBALL: Randaberg 3 har ikke marginene med seg, så langt denne sesongen. Seks kamper er spilt og laget har fire poeng.

I går var det kamp mot Brodd 3, en kamp Randaberg ledet 2–0 etter første omgang, men som de tapte 2–3.

Marius Olsen gav Randaberg ledelsen etter 22 minutter i første omgang, mens Torstein Sirnes doblet ledelsen tre minutter før pause.

Dermed var det 2–0 etter første omgang.

Flere bilder under - bla mot høyre

Det holdt imidlertid ikke, for Brodd 3. som topper divisjonen kom tilbake. Ümit Arslan sørget for reduserien da det var spilt 52 minutter, mens Alper Evci utlignet etter 63 minutter.

Det så ut til å gå mot poengdeling, men minuttet på overtid scora gjestene igjen. Orhan Veledar var siste spiller på ballen. Dermed gikk det fra det som så ut til å bli poengeling - til tap. Brodd 3 vant 3–2 og topper tabellen mens Randaberg er på 9. plass.

Gheorghita Ciprian Pricop og Marius Hansen fikk hvert sitt gule kort fo Randaberg. Tre Brodd-spillere fikk også gule kort.