Damene hang ikke mye med hodene etter serieåpningen. Selv om det ble tap, så var der mye positivt å ta med seg. Foto: Randaberg HK

HÅNDBALL: Først ut var damene som reiste til Tanangerhallen for å spille åpningskamp mot Havørn.

Randabergs damer hang godt med i kampen, lenge. Havørn ledet 4–2, men Randaberg kom tilbake, spilte seg inn i kampen og ledet på et tidspunkt 9–8 etter scoring av Celin Støle Simonsen.

Lagene fulgte hverandre tett og ved pause var det 17–16 ledelse til hjemmelaget.

I andre omgang var det mer opp og ned for damene, en del takket være en del utvisninger. Randaberg fikk i løpet av kampen hele 6x2 minutter, noe som man merket.

Etter 40 minutter sto det 21–20 til hjemmelaget, men så fulgte en svak periode for Randaberg. Hjemmelaget scoret fire mål, mens Randaberg ikke acoret noen på mer enn fem minutter.

Det blir fort sårbart - og ble det. Haværn hadde fått et overtak på Randaberg-damene og hadde grepet om kampen.

Da sluttsignalet gikk hadde Havørn seieren i boks etter 32–28.

Oppsummert var det mye positivt, men fem minutter uten mål ødela dessverre mye, samt for mange to-minuttere.

Toppscorere for Randaberg var Celin Støle Simonsen med 9 mål, Lillian Tunge (8) og Cathrine Wikheim Merkesdal (7).

Herrelaget spiller også i 4. divisjon, og hadde også serieåpning. Hjemme mot SIF 2 skulle man forsøke å følge opp en fin avslutning på forrige sesing - og det startet i hvert fall bra, innledningsvis.

Randaberg ledet 7–4m blant annet etter flere scoringer av Jarand Lein.

SIF gav imidlertid ikke opp, for i håndball er to måls ledelse all verden.

SIF kom seg opp og frem - og i ledelsen etter hvert. Laget tok ledelsen 10–9 og gikk også til pause med 14–13 ledelse.

I andre omgang var SIF best innledningsvis og ledet 16–14, men Randaberg svarte på og utlignet til 16–16.

Hjemmelaget ledet også 20–19 og 21–19, men så ble det flere bomskudd, mens SIF scora og Randaberg fik en utvisning, noe som førte til to baklengs i den perioden.

Det. var dessverre nok til at SIF dro ørlite i fra, nok til å ha kontroll mot slutten. SIF vant 26–23 i serieåpningen i Randaberghallen.