Europacup i kveld: - Vi skal gi alt, vi håper du kommer på kamp

Randaberg-spillerne er klar for kamp i Europacupen.
  • Per Thime
Publisert:

VOLLEYBALL: - Jeg har sett Nitra på video, fått sett noen kamper og vi skal være godt forberedt på det som venter oss, sier RIL-trener Espen Sørbø etter den siste treningen før kampen i kveld.

I går kveld var det terping på litt detaljer før kamp - og mer informasjon om kveldens motstander.

– Det er et bra lag vi møter, men de spiller også inn et nytt lag. De har flere gode spillere som vi skal være obs på, men jeg anser sjansene for å gjøre det bra - som gode.

UKF Nitra som er lagets motstander, kom til Randaberghallen i går kveld for å sjekke hall og ha seg en treningsøkt.

Det slovakiske laget trente i Randaberghallen i går kveld.
Randaberg og Karoline Nore er klar for E-cup i kveld.

Det gjør også Karoline Nore.

– Espen tar seg av det som skal vites om motstanderne, der gjør han en grundig og god jobb. Når det gelder Nitra, så har vi fått vite ganske mye om laget. Vi er spent på lagetr, men vi spillere er klar for å gjøre det vi kan for å spilles på oss et godt utgangspunkt før neste ukes returkamp i Slovakia.

Men, før kampen har hun en oppfordring:

– Ja, spillerne og alle rundt volleyballmiljøet på Randaberg har lyst på fulle tribuner. Dette er Europacup og noe som er ganske sjelden kost her på Randaberg. Derfor håper jeg at mange, mange tar turen til hallen i kveld. Ingenting hadde vært kjekkere enn det, så skal vi gjøre alt vi kan for at alle får en kjekk opplevelse.

Det oppfordres også fra klubben om å ta med alt som kan være med å lage stemning, enten det er bjeller, grytelokk, trompet - eller til og med ei blokkfløyte. Kampstart er klokken 19.00.

Publisert: