Før kampen: – De sa de skulle «sparke» meg ned ved første anledning

Det er ventet tøffe dueller når Randaberg spiller mot SIF i kveld.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

LOKALOPPGJØR: – SIF er først og fremst en klubb jeg i likhet med Randaberg mener hører til i høyere divisjoner. De har historie og er en veldig fin klubb. Det var ikke et lett valg å dra fra den gode gjengen på SIf. Men nå har jeg funnet med tilrette i et godt miljø her på Randaberg.

Det forteller RIL-spiller Vegar Solstrand Ludvigsen. I fjor var det altså SIF, men i år er det Randaberg som gjelder. Randaberg har hatt en bra start på sesongen og holder 3. plassen, tre poeng bal opprykksfavorittene Hinna.  For tirsdagens motstander, SIF, ser det verre ut. Laget har bare ett eneste poeng etter fem serierunder, mot Sola 2 tidligere denne måneden. Da er også Randaberg favoritter i kveldens kamp, som absolutt bør vinnes. 

– Selv om SIF har hatt en fryktelig start på sesongen tror jeg de kommer sterkere utover. Jeg har mange gode vennskap i SIF og håper selvfølgelig at de plukker nok poeng til at de unngår nedrykk. Men mot oss skal de få slite hardt for de poengene. Jeg synes vi som lag har hatt en god start på sesongen, og nå gjelder det bare å bygge videre på det. Personlig kunne det vært bedre, jeg har slitt en del med sykdom osv. Men nå føler jeg endelig at kroppen begynner å spille mer og mer på lag.

I forrige seriekamp ble det 3-0 til Randaberg mot Hana. Der var det Ludvigsen blant det beste spillerne, spesielt i første omgang. Han opplever kamp om plassene på laget, noe som er en styrke.

– Sist spilte vi en solid kamp mot Hana, og troppen ser sterk ut nå. Det er kamp om plassene på flere posisjoner og jeg må skryte av «amerikanerene» våre, og spesielt Paal som spilte en fantastisk kamp sist. De har kommet tilbake fra statene og hevet nivået på trening. Folk ser at det må kjempes for en plass i startoppstillingen, og dette er med på å gi en ekstra boost i troppen. Nå må vi bare bygge videre fra Hana kampen og kjøre på videre, så kan det bli en gøy kamp på tirsdag kveld. 

Kontakten med SIF og noen spillere har han fortsatt – og hans tidligere lagkamerater er tent før kampen, skikkelig tent.

I morgen kveld møter Vegar Solstrand Ludvigsen gamle lagkamerater i SIF. Han lover å knalle til i hver duell. Arkivbilder: Per Thime (Fra Hana-kampen)

– Jeg møtte en del av mine tidligere lagkamerater i SIF her forleden, og de var veldig klare på at de skulle sparke meg rett ned ved første anledning. Nå ser jeg frem til å returnere til «Siffen» og vise de nok en gang hvordan fotball skal spilles, humrer han.

PS! Du leser selvfølgelig om kampen på Randaberg etter kampslutt.

Publisert: