FOTBALL: Hjemmelaget stilte med flere spillere fra A-stallen og hadde ballen mer enn Randaberg i de første 45 minuttene.

Særlig med sjanser skapte derimot ikke hjemmelaget, men nok til å ta ledelsen etter etter minutter. Kristian Feed fikk dreis på ballen og klistret den til høyre for Randabergs keeper Sondre Kolnes.

På det tidspunkt var det heller ikke ufortjent at laget tok ledelsen.

Det var en fuktig opplevelse på Sola. Foto: Per Thime

Det var en fuktig opplevelse de første 20 minuttene. Det regnet ikke, men det bøttet ned på banen.

Randaberg slet med å skape sjanser, men var effektive da mulighetene bød seg i første omgang.

Kaptein Marius Naustdal Storevik tok ansvar og utlignet til 1–1 etter 21 minutter.

Et par minutter før pause var det Randaberg igjen. Først fikk Martin Hestvik muligheten på en lobb, men den ville seg ikke i mål. Ballen spratt utover og der klinket Alexander Ranck til og sendte Randaberg i garderoben med 2-.1 ledelse etter første omgang.

I andre omgang var det også muligheter for Randaberg, blant annet hadde Randaberg et skudd i stolpen.

Hjemmelaget hadde også sine muligheter, noen av dem ganske store. de skulle også lykkes. Etter 83 minutter utligner nemlig hjemmelaget ved Oliver Stokkedal.

Det var heller ikke slutt med utligningen, for to minutter før slutt kom seiersmålet til hjemmelaget. Jaden Kher sørget nemlig for at Sola vant 3–2

PS! 16 år gamle Maekele Michael Weldessilasie debuterte i seriesammenheng for Randaberg og klarte seg bra.

Debut på A-laget ble det også for en annen juniorspiller, nemlig Sander Ølkland Schøld, som kom innpå i deler av andreomgangen.

Paal Vistnes og Randaberg tapte mot Sola 2. Vistnes pådro seg gult kort i slutten av kampen. Foto: Per Thime