Skader, karantener og annet preger A-laget før kamp

Når A-laget spiller mot Sola 2 bør det bli seier, men Randaberg stiller redusert.

Hele 12 spillere er uaktuelle til søndagens kamp. Fredrik Førre (t.v) og Elias Christiansen er ikke med i troppen mot Sola-rekruttene.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Før søndagens kamp er Randaberg på 6. plass på tabellen, mens Sola 2 er sist.

Med andre ord er dette en kamp Randaberg bør og skal vinne.

Eller?

– Sola har hatt en tøff start i serien, men fikk seg en seier sist kamp, og nå virker det også som de har begynt å spe på med flere A-lagspillere i tillegg. Antar at de stiller et kruttsterkt lag mot oss. Vi skal ut og levere en kanonkamp uansett hvem vi møter, og våre beste prestasjoner har vært mot de beste lagene, så dette vil bli en tøff og jevn kamp, sier RIL-trener Preben Andersen.

Kaptein Marius Naustdal Storevik og hans lag kan gå mot en vanskeligere oppgave enn antatt.

Mye kan faktisk tyde på en vanskeligere kamp enn antatt, fordi Randaberg har flere utilgjengelige spillere. Markus Eik og Vegard Solstrand Ludvigsen soner for gule kort, men det er flere som er ute, nesten en startoppstilling.

– Vegard Nesse, Marcus Prestegård, Elias Christiansen, Sondre Valen, Anders Sivertsen og Simen Helland er alle utilgjengelige av ulike årsaker. I tillegg er Sondre Røyseland, Jan Tore Østvold, Ruben Sirevåg og Fredrik Førre skada.

Fredrik Førre er ute med skade før søndagens kamp mot Sola 2. Hele 12 spillere er uaktuelle for kamp.

Normalt ville en slik liste med utilgjengelige spillere vært helt krise.

– Men vi har heldigvis for tiden en stor tropp å ta av, og får i tillegg fylt på med tre av jr-spillerne som har prestert godt både på jr-laget og ved hospitering hos oss. Vi har en del spillere som forsvinner til studier til høsten, og det hadde vært oppløftende hvis noen av jr-spillerne nå benytter seg av muligheten til å få vist seg skikkelig frem.

Seier hadde vært både kjekt å viktig før ferien setter inn. Dette er nest siste kamp før laget tar noen ukers ferie.

– Nå skal vi få maks ut av disse to gjenstående kampene, og kan deretter nyte noen feriedager, før vi skal begynne å forberede oss mot høstsesongen.

Siste kamp for A-laget før sommerferien er hjemme mot Forus og Gausel, 30. juni.