— Koll er favoritter i semifinalen

TRENER: Espen Sørbø er klar med dressen, men cupfinale er ennå noen kamper unna. Lørdag ettermiddag er det kvartfinale hjemme i Randaberghallen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

VOLLEYBALL: 

Randaberg går en tøff oppgave i møte når Koll blir motstander i to semifinaler i cupen. Det vet også RIL-trener Espen Sørbø.,

— Dette er jo forrige sesongs to finalelag som møtes, så dette blir spennende. Vi har ennå ikke møtt Koll i serien, men skal nettopp det førstkommende lørdag på hjemmebane. De er ubeseiret så langt - og dette er et godt lag.

Koll ble trukket ut med hjemmekamp i den første semifinalen. For Randaberg er det godt nytt, for hjemmebane i siste kamp kan være en fordel.

— Så absolutt er det best med hjemmekamp i den andre kampen. Det er viktig å bite fra seg i hovedstaden, men semifinalen avgjøres i Randaberghallen.

Det satses selvfølgelig på seier i semifinalene og et gjensyn med hovedstaden i februar, for det er da cupfinalene spilles.

,— J

entene våre er  alltid klar for de største utfordringene og vi gleder oss allerede til  å måle styrke oss imellom. Kanskje blir det like spennende og velspilt som i cupfinalen 2020 og vi satser på nervepirrende kamper med positivt resultat sett med Randaberg øyne.

Først er det seriekamp mot samme lag på lørdag i Randaberghallen.

Publisert: