DAGEN ETTER: 550 tilskuere var på plass i Randaberghallen da Randaberg-damene spilte E-cup mot italienske Igor Gorgonzola. gjestene fra Novara stilte riktignok et meget redusert lag, men har mer enn 20 gode spillere i laget. Den russiske stjernen Vita Akimova ble sittende på benken - og laget hadde sju spillere hjemme i Italia som ikke var med.

Innsatsen til Randaberg var god. Vi har sett hva noen italienske aviser skriver om kampen i Randaberghallen.

Igor-damene smilte og var fornøyd etter kampen. Foto: Skjermdump fra legavolleyfeminile.it

Nettstedet Legavolleyfemminile skriver at Igor Gorgonzola la et utmerket utgangspunkt for returkampen i neste uke ved å vinne 3–0. Nettstedet skriver også om unge spillere som slapp til, blant annet debutanten, 2006-modellen, Zoe Moiran.

Om Randaberg skriver ikke dette nettstedet et eneste ord, men slår fast at ungarske Greta Szakmary ble kampens spiller. I går var hun kaptein for laget og ble tildelt trøya etter kampen - sammen med Randabergs beste spiller, Wilde Jakobsen.

Greta Szakmary var kampens beste spiller, men Wilde Jakobsen var Randabergs beste spiller på poengbørsen. Foto: Per Thime

«Restene» av Igors mannskap var nok, skriver Lavocedinovara.com. Avisen skriver at alt var enkelt for det italienske laget som seiret på 59 minutter over det villige laget fra Randaberg.

Avisen er også der opptatt av at mange spillere ble spart, at laget bare reiste med 10 spillere, blant annet for å være klar for helgens lokaloppgjør mot Milano.

Nettstedet skriver også at Randaberg pluket poeng, mye takket være Wilde Jakobsen - og hennes 16 poeng i oppgjøret.

Til slutt det italienske nettstedet Volleynews.it.

«Alt gikk etter planen. I kampen tar Lorenzo Bernardis lag en enkel seier i det avsidesliggende Norge».

Nettstedet skriver også at Randaberg slettes ikke gjorde seg bort i 3 x 25–16 i sett. Her trekker man fram Greta Szakmary som hadde en uttelling på 74 prosent med sine 15 poeng.

Samtlige nettsteder vi har lest mener at alt er i boks, men returkamp skal spilles i neste uke.

PS! Der er også Randaberg24 på plass, selvsagt!