FOTBALL: De spilte en viktig kamp, damene, da de møtte samarbeidslaget FKH/Haugar/Djerv 1919 i tirsdagens kamp på Randaberg stadion.

Randaberg berget ett poeng, til slutt, men det satt langt inne.

Gjestene lå sist på tabellen før kampen, mens Randaberg lå nest sist. Det var en jevnspilt førsteomgang, uten mange sjanser - men Randaberg var nære et par ganger den første halvtimen, men avslutningene var ikke gode nok.

Ikke før etter 37 minutter, for da var det Thea Dalaker Dyrseth som sørget for scoring for hjemmelagetl I ei klynge foran mål dytta hun ballen over streken og det var en fortjent ledelse - og lagene gikk i garderoben med 1–0 ledelse til hjemmelaget.

Thea Dalaker Dyrseth har scora og Randaberg ledet 1–0 etter første omgang. Foto: Per Thime

I andre omgang var det ikke hjemmelaget som verken var først eller best på mål. Laget fra nordsiden av Boknafjorden hadde ikke gitt seg.

Etter 52 minutter ble det utligning til 1–1, mål signert Rebecca Sofie Dybdal.

Det tente også laget til å kjøre på videre, noe de fikk betalt for etter 68 minutter. Eline Holgersen Warvik sørget for 2–1 ledelse til gjestene og dermed lå Randaberg an til å ligge sist på tabellen med et spøkelse om nedrykk hengende over seg.

Tre minutter før slutt slo laget tilbake. Lea Kraft Vistnes spilte sin andre kamp for laget denne sesongen - men scoret det viktige 2–2 målet.Utligningen kom på et frispark etter at gjestenes keeper tok ballen opp med hendene etter at hun hadde sluppet den ned, dermed dømt indirekte frispark.

Det ble poeng, men bare ett.

– Vi burde ha vunnet, men vi viser karakter ved å komme tilbake etter å ha ligget under 2-1. Mye å være fornøyd med, men i dag føles uavgjort som et tap, sier trener Kjetil Løland til Randaberg 24 etter kampen.

Randaberg har én kamp igjen før sommerferien, borte mot Hinna, 20. juni.