Randaberg var ikke favoritter da juniorlaget søndag ettermiddag hadde lederlaget i 1. divisjon, Sandnes Ulf, på besøk på stadion grønne og gode gras.

Hjemmelaget hadde imidlertid ikke respekt for det antatt bedre laget, noe det heller ikke var noen grunn til.

Randaberg hadde i første omgang ballen vel så mye som gjestene - og skapte flere gode muligheter.

Hjemmelaget hadde blant annet et skudd som smalt i stolpen og hadde også andre gode muligheter foran Sandnes Ulfs keeper. To ganger ropte RIL-spillerne på straffespark i første omgang, men dommer blåste ikke.

Gjestene skapte lite i første omgang. Lagene gikk i garderoben med 0–0 etter de første 45 minuttene.

Heller ikke i andre omgang ble det mål på stadion. Dermed knep hjemmelaget ett poeng mot lederlaget i divisjonen etter 0–0.

Ett gult kort ble delt ut i kampen - til Sandnes Ulfs Øyvind Johan Fridheim Torp.