VOLLEYBALL: Randaberg-herrene tapte første sett mot BK Tromsø, men kom sterkt tilbake og vant kampen 3–2 i den andre serierunden.

Dermed ble det samme resultat som i lørdagens kmap mot ØKSIL.

I dagens kamp var det hjemmelaget som startet best og som vant det første settet 25–20. I det andre settet kom Randaberg grusomt tilbake og vant klar, nemlig 25–16.

I det tredje settet havnet Randaberg etter hvert bakp, for BK Tromsø så ut til å egentlig vinne settet veldig greit. Hjemmelaget ledet nemlig hele 20–15, men da tok Randaberg time-out for om mulig å roe ned og konsentrerere seg.

Det hjalp, for Randaberg overtok settet, jobba himmelsk i forsvar, mottak og angrepene satt som ei kule til tider. En meget god avslutning på settet førte til seier 25–22.

Det er imidlertid tidlig i sesongen, det er mange nye spillere og det kan også tyde på at laget trenger noe tid før alt setter seg som det skal. I det fjerde settet var det BK Tromsø som førte an til settseier 25–17.

Dermed var det et femtesett, et sett som Randaberg skulle vinne. Det gjorde de da også, for da siste poeng ble dundret i gulvet hadde laget vunnet 15–11 i settet og 3–2 i kampen.

Randaberg vant dermed begge sine kamper 3–2, både lørdag og søndag.

Beste poengplukkere i dagens kamp var Håvard Aarrestad med 19 poeng, Lars Maaseide med 13 og Rune Berg med 8 poeng, hvor fem kom etter utmerket blokking.