HÅNDBALL: Det var en fin ramme for kampen, for Randaberg HK spilte siste seriekamp mot laget som allerede hadde rykket opp.

Lag og lag, forresten. Nord/Rival/Falkeid/Stegaberg/Skjold/Avaldsnes var motstander, en sammenslåing av seks klubber på haugalandet.

Randaberg var i bunn og grunn sjanseløse, for her var det hjemmelaget som skulle vise de 200 tilskuerne i Norheimshallen hvorfor de fortjente å rykke opp. Jevnt var det, i sju minutter - for da hadde hjemmelaget gått fra 2–2 til 8–2 ledelse.

RHK-damene bommet der hjemmelaget traff, mellom stengene.

Etter første omgang ledet de «seks hjemmelagene» hele 18–11.

I andre omgang fortsatte det mye som i første, med et hjemmelag som var et hakk og to bedre enn Randaberg.

Da sluttsignalet gikk sto det hele 38–24 til Nord/Rival/Falkeid/Stegaberg/Skjold/Avaldsnes.

Toppscorer for Randaberg ble Lillian Tunge med 8 scoringer, fulgt av Vendela Bore Neverdahl med 7 mål.

Selv om det ble tap så har Randaberg hatt en bra sesong - og bedre enn på flere år. RHK kom til slutt på 5. plass.