MYRÅ: Randaberg var spillemessig bra med i store deler av første omgang, men Hinna var effektive foran mål og ledet 2–0.

B-laget fikk en trang start, for i Myrå var det 0–1 allerede etter to minutter, og rett før pause ble det 0–2.

Det som skjedde etter pause var ikke bra fra Randaberg 2. Målene haglet inn og det ble 0–9 tap.

Randaberg hadde muligheter i første omgang, og dette kanskje den største. Foto: Per Thime

Det var bare spilt tre minutter av omgangen da Hinna-rekruttene punkterte kampen.

Adrian Gausel Bjerga nettet for gjestene - og etter det så rant målene inn bak Randabergs keeper.

Adrian Gausel Bjerga scoret sitt tredje mål da det ble 4–0, men det var ikke slutt med det.