Nok en seier for damene - fortsatt ubeseiret og serieledere

Randabergs elitedamer fortsetter ferden mot seriemesterskap.

RIL-damene tok seg nok en seier og er serieledere.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: Randaberg var ubeseiret før kampen - og er ubeseiret etter ettermiddagens kamp mot ToppVolley, fordi laget vant 3–0.

I Ryfylke ble det nemlig en forventet seier for laget som spilte mot et lag som bare spiller hjemmekamper og ikke er med for fullt i serien.

Randaberg var best i det meste fra start, men elevene ved gymnaset hang sånn noenlunde med fra start i første sett. Utover i settet var det Randaberg som var best i det aller meste.

Da Tuva Arrestad slo siste ball i gulvet hadde RIL-damene vunnet første sett 25–12.

Det er ren utklassing.

Wilde Jakobsen (8) og RIL-damene var i Ryfylke og plukket med seg seier i ettermiddag.

I det andre settet så det også bra ut, for Randaberg ledet 6–3 og så ut til å ha kontroll. Det hadde de imidlertid ikke.

Hjemmelaget kjørte på og plukket poeng etter poeng. Randaberg havnet bakpå og TVN ledet 8–6.

RIL-damene er serieledere av en grunn; det er landets beste lag. Damene slo seg inn i settet og tok tilbake ledelsen, 10–9, 11–9 og 12–9.

ToppVolley reduserte, men det var Randaberg som igjen var i føringen. Der var de også for å bli i settet, for Randaberg-damene hamret inn poeng etter poeng og hadde full kontroll i kraftkommunen Suldal.

Da settet var spilt ferdig hadde Randaberg vunnet settet så klart som 25–16. Alt tydet dermed på en klar 3–0 seier.

RIL-damene fortsetter mot seriemesterskapet. I lørdagens kamp ble det seier mot ToppVolley.

Randaberg stile med bare 9 spillere i troppen til ettermiddagens kamp, hvor alle fikk slippe til.

Det tredje settet startet med det aller første poenget til hjemmelaget. ToppVolley hang med innledningsvis og ledet også 6–5. De øynet en mulighet, men visste også at det ville bli vanskelig å ta sett mot serielederne. Før kampen skilte det 29 poeng på de to lagene, for dette var topp mot desidert bunn i eliteserien.

Da skal det legges til at elevene ved linja i Suldal BARE spiller hjemmekamper i serien og dermed ikke deltar for fullt som de andre lagene naturligvis gjør.

Også i denne kampen var det dårlig oppdatering av spillere som hevdte seg, men Randaberg viste seg frem ved flere anledninger - og spillere som Tuva Aarrestad, Wilde Jakobsen, Dasha Stuzhuk og andre plukket godt med poeng.

Randaberg kom foran, men det var også jevnt. Randaberg ledet 15–13 og 16–14, men ToppVolley-jentene hadde ikke gitt seg, for et par ballvekslinger senere sto det 17–16 til hjemmelaget.

Randaberg tok time-out på 18–16 ledelse til skoleelevene. Den videre utviklingen i settet var 18–17, 18–18, 19–18, 19–19, 19–20, 19–21, 20–21, 20–22 og 20–23.

Randaberg var foran og fikk matchball på 24–20 ledelse.

Første matchball var nok og da ble det seier for Randaberg, som forventet 3–0.

Publisert: