|Det ble meget enkelt for Karoline Nore og Randaberg mot KFUM Volda.|Wilde Jakobsen og RIL-damene fikk en enkel kamp mot Volda. I semifinalen venter Koll - det blir vanskeligere. |

VOLLEYBALL:

Formiddagens motstander KFUM Volda hadde problemer med å stille lag til helgens kvartfinaler - og var blant annet avhengig av å hente inn en ny spiller for å klare å stille lag. Åtte spillere ble med - med fire-fem spillere under 18 år, og den yngste bare 13 år, men lagets stjerne.,

Randaberg skulle vinne ett sett for å ta seieren i kvartfinalene, mens KFUM Volda var slått ut før kampen.

Det var forutsetningene for det som også ble en ganske enkel kamp for Randaberg. Laget byttet også i denne kampen på spillere underveis, slik at alle får spilt seg i enda bedre form når Koll venter allerede neste helg i to kamper, hjemme i Randaberghallen.

KAMPFAKTA:

Randaberg – KFUM Volda 3-0 (25-15, 25-17 og 25-16)

Det ble meget enkelt for Karoline Nore og Randaberg mot KFUM Volda. Foto: FOTO: Per Thime

,

Randabergs lag:

Maria Åsmul, Maria Dahl, Live Sørbø, Martine Gilje, Karoline Nore,Tuva Aarrestad, Wilde Jakobsen, Maria Poole, Emily Poole, Jenny Adolfsen, Ingrid Kvammen og Rugile Lavickyte.,

, dommer: Bojan Kljajic, dommer: Trond Krogsæther,

,Tilskuere: 15,Spilletid: 68 minutter

Allerede etter et helt greit gjennomført 1. sett var det klart at Randaberg ble gruppevinner av kvartfinalene. KFUM Volda var som ventet ikke klar for å gi Randaberg kamp. Hele 25-15 ble seieren i det første settet.

Randaberg gjorde det som var nødvending, uten at ta ut for mye krefter for de 15 (!) tilskuerne på tribunen.

I sett to var det heller ikke spenning i selve kampen. Hjemmelaget viste bra detaljer innimellom, mens Volda forsøkte - og de var også i ledelsen en periode. Men hjemmelaget kontrollerte også dette settet og vant 25-17, men etter å ha misbrukt tre settballer.

Wilde Jakobsen og RIL-damene fikk en enkel kamp mot Volda. I semifinalen venter Koll - det blir vanskeligere. Foto: FOTO: Per Thime

Heller ikke det tredje settet ble av den utfordrende sorten for hjemmelaget. Volda hadde et redusert lag, stilte opp med det de kunne på grunn av sykdom og skader. Det unge laget klarte seg godt mot bedre motstand. Før helgens kamper sendte klubben til og med forespørsel om å slippe å spille kampene, på grunn av problemer med å stille lag.

Det siste settet ble det mye som de to første, men Randaberg var i førersetet hele tiden. Da siste ball var i gulvet sto det 25-16 og 3-0 på resultattavla.

Randaberg vant alle sine kamper 3-0 i helgen.

Neste helg blir det imidlertid en helt annen utfordring som venter. Koll blir motstander i sluttspillets semifinale. Koll er kanskje landets beste lag selv om de ble nummer to i grunnserien. Bare det aller beste er godt nok om Randaberg skal ha en mulighet for å ta seg til finalen.