Nærmer seg 600 påmeldte til løpsfest neste lørdag

PB Milå og barneløp, det er hva det dreier seg om.

I fjor var det 420 løpere på PB MIla, men det er flere som er meldt på dette året - og det er ennå mulig å melde seg på.
  • Per Thime
Publisert:

LØPSFEST: Neste lørdag er de klar, de voksne og de unge som skal løpe henholdsvis PB Milå og barneløpet i sentrum.

PB Milå ble arrangert for første gang i fjor med god deltakelse, men det er enda flere som skal være med dette året.

– Ja, det ser veldig bra ut og i øyeblikket er det påmeldt 457 deltakere på løpet som er 10 kilometer langt, sier Idar Kolnes Goa i Grødem Runners til Randaberg24.

Idar Kolnes Goa, Grødem Runners

Når klokken blir 12 neste lørdag skal de sette i gang og løpe løypa som for de beste tar rundt 32 minutter i herreklassen og rundt 35 til 36 minutter for de raskeste kvinnene. det var i hvert fall vinnertidene i fjor.

– Det er ennå tid å melde seg på og vi forventer et bra trøkk den siste tiden fram mot løpet starter. Jeg vil oppfordre alle de som sitter på gjerdet og vurderer - meld dere på til denne flotte løpsfesten vi skal ha i Randaberg i forbindelse med Høstmarken.

Mye tyder altså på at dette blir både en løpsfest og en folkefest lørdag 30. september.

– Vi er også fornøyd med at det så langt er påmeldt mer enn 130 barn som skal være med på sitt løp, barneløpet som tar en runde i sentrum denne dagen, men også her er det plasser igjen, så vi oppfordrer også her om å melde seg på forløpende.

Når løpet er ferdig, PB Milå, så er det Afterrun inne i teltet som settes opp. Det var det også i fjor, noe som var vellykket. I teltet blir det servering og ikke minst premieutdeling for de beste i PB Milå.

Mange deltok på barneløpet i fjor og det blir mange også neste lørdag.
Publisert: