LANDSKAMP: U23-landslaget slo Portugal 4–0 på bortebane sist torsdag. I ettermiddag fulgte Norge opp med 4-2-seier over Frankrike i årets siste landskamp.

– Vi er veldig godt fornøyd med kampen i dag, sier landslagstrener Per Inge Jacobsen.

Irene Dirdal fra Randaberg, spiller i LSK, kom på banen etter 66 minutter da tomålsscorer Iris Omarsdottir forlot banen.

Da ledet Norge U23 hele 4–0. Frankrike reduserte to gang i andre omgang, men seieren betyr at laget er ubeseiret i 2023 sesongen.

U23-kampene som er spilt i høst er en del av en turnering Sverige og Nederland har startet med Uefa sin godkjennelse, der ni av de beste lagene i Europa er med. Lagene får ha med fem overårige spillere, skriver fotball.no.

I tillegg til Norge, deltar Nederland, England, Sverige, Italia, Frankrike, Portugal, Belgia og Spania. Etter høstens kamper kjemper Norge helt i toppen av tabellen. Turneringen starter opp igjen i februar når Norge møter Spania på bortebane.