FOTBALL: Damelaget har hatt en trang start på sesongen - og den fortsatte som forventet mot Klepp 2. Sistnevnte lag var klare favoritter før kampstart, blant annet med tidligere Randaberg-spiller Ella Larsen Rygg på laget.

Sistnevnte kom ikke på scoringslisten i kveldens kamp. Klepp vant kampen 6–0 og møtte et Randaberg-lag som sliter flere plasser.

Randaberg var sjanseløse mot Klepp-rekruttene. Foto: Per Thime

Det var ikke spilt mer enn åtte minutter da Klepp scoret sitt første, av mange, mål. Sofie Hellestø Stangeland fikk en enkel oppgave da hun scoret 1–0.

Fire minutter senere var det klart for 2–0 etter scoring av Silje Bjåstad.

Randaberg forsøkte å forsvare seg, fremover skapte laget lite og knapt noe - og etter en halvtime ble det 3–0. Aner Barland var sist på ballen. Det holdt seg frem til pause.

Se flere bilder fra kampen

I andre omgang var det spilt cirka 15 sekunder da det ble første scoring i siste omgang. Sofie Hellestø Stangeland sørget for 4–0 etter en lettkjøpt scoring.

20 minutter før full tid var det klart for 5–0, scoring av Cecilie Mjelde.

Sju minutter før full tid scora Julie Ovida Hals og sørget for 6–0 ledelse.

Flere mål ble det ikke, men nok et tap for Randaberg. Etter seks kamper står laget med seks poeng og 17–22 i målscore.

Randaberg hadde mer enn nok med å forsvare seg mot Klepp-rekruttene. Foto: Per Thime