FOTBALL: Randabergs A-lag måtte via en mellomrunde for å forsøke å ta seg til 2. runde i Rogalandscupen.

2. runde blir det ikke, for mandag kveld vant Buøy mot Randaberg, etter straffesparkkonkurranse.

Buøy scoret på straffespark før kampen, fordi laget spiller en divisjon under Randaberg.

Randaberg utlignet til 1–1, men Buøy kom foran med 2–1, før Randaberg utlignet til 2–2 før pause.

I andre omgang var det mer rotete fra Randabergs side. Randaberg tok ledelsen, men Buøy kom tilbake og utlignet til 3–3.

Randabergs målscorere var Ole-Kristian Førde, Elias Christiansen og Henrik Håland

Det ble 3–3 og da ble det hele avgjort etter straffesparkkonkurranse. Her var Buøy best, vinner kampen og er klar for 2. runde.

– Vi liker ikke å tape, men alt i alt en ok kamp. Det er målene som teller i fotball og vi må bli bedre i begge boksene, samt vi må bli tøffere generelt. I andre omgang var det litt mye gutter mot menn, sier trener Martin Hestvik etter kampen.

Det begynner også å nærme seg serieåpning i 4. divisjon, for 6. april er det Ålgård som kommer til Randaberg stadion.